Bli med på kampanjen Sykle til jobben - all aktivitet teller

Norges største aktivitetskonkurranse er i gang, og vi vil ha deg med!

Klikk for stort bildeInitiativtagerne til Sortland kommunes deltagelse i Sykle til jobben Fra venstre Jeanett Ellingsen, Christina Nørbech og Mette Røkenes.

Sykle til jobben er en årlig kampanje fra Bedriftsidretten med mål om å få flest mulig i aktivitet. Husk at alle former for aktivitet teller - ikke bare sykling!

Alle innbyggere i kommunen over 15 år kan registrere seg og delta i, enten sammen med noen som et lag, eller alene. Vi oppfordrer spesielt skoleklasser og bedrifter om å være med.

Kan du være med å få din flokk til å delta?

Gratis for alle i Sortland

Sortland kommune har inngått avtale med Bedriftsidretten og er dermed en Gratiskommune. Dette betyr at det er gratis for alle å delta. Hvis du jobber i en bedrift med base/postnummer i Sortland kommune, er det gratis for alle ansatte i bedriften.

Ikke bare sykling - all fysisk aktivitet skal registreres

Alle former for aktivitet teller i konkurransen – ikke bare sykling! All fysisk aktivitet kan registreres. Fjellturer, telltur, padling, svømming, trampolinehopping, ski, orientering, golf og styrketrening er andre eksempler på poenggivende aktiviteter.
Kontakt Utstyrsloftet om du vil låne gratis utstyr til sportsaktiviteter.

Kampanjeperioden er fra 20. april og avsluttes 18. juni.
(Du kan registre all aktivitet tilbake til 20. april)

Meld deg på her