Kartlegging av tilgjengelig helsepersonell

Sortland kommune forbereder seg på en situasjon der vi mangler personell innenfor pleie og omsorg samt helsetjenesten i kommunen.

Har du helsefaglig bakgrunn, men jobber med noe annet nå?

Dette kan være deg som for eksempel er student, du som jobber i forsikringsselskap men egentlig er utdannet sykepleier, du som har jobbet som helsepersonell men har gått av med pensjon, eller du har ledig arbeidskapasitet av andre grunner. Vi er takknemlige for alle som kan bidra.

Send oss en søknad
Vi ber om at du sender en CV eller annen oversikt over din bakgrunn på e-post til: hr@sortland.kommune.no

Vi har ikke et akutt behov for flere helse- og omsorgsarbeidere akkurat i øyeblikket, men vi er nødt til å ta høyde for at situasjonen både kan eskalere og bli langvarig. Vi jobber også med å kartlegge egne ansatte og vurderer omdisponering og omplassering av ansatte fra tjenester som stenges, også ansatte uten helsefaglig bakgrunn.

På sikt kan det bli behov for flere hender enn det kommunen i utgangspunktet rår over. Vi ønsker derfor å lage en oversikt over helsepersonell som i dag ikke jobber i helsesektoren i Sortland kommune.

Sortland kommune jobber fortløpende med klargjøring av helsepersonell. Dersom Sortland kommune kommer i en situasjon med mangel på helsepersonell, er det viktig for oss å ha god oversikt og rask tilgang til tilgjengelig personell. Du vil bli kontaktet.