Nå vil du motta SMS ved feiing og tilsyn

Sortland kommune tar nå i bruk nye løsninger for hvordan vi skal planlegge tilsynsrundene våre.

Dette skal hjelpe oss i planleggingen av tilsyn og feiing, og vi er avhengig av innbyggernes hjelp.
Du kommer til å få en SMS (tekstmelding) via telefon ved tilsyn/feiing. Denne tekstmeldingen vil inneholde en link som vi vil at dere tar i bruk.

Denne linken kan du enkelt åpne på din Smartphone, eller du kan kopiere eller skrive URL’en inn på din PC hvis du ønsker det.  Linken tar deg til en plattform som kalles «Min Eiendom». Dette er en hjemmeside med all din eiendomsinformasjon.  Her vil du kunne logge deg inn og alltid være oppdatert på bl.a. Brannforebyggingsstatus på din bolig.

Viktigst er at du kan kommunisere med oss når det passer for deg med tilsyn, og kunne melde hvis du har fulgt opp et avvik.
Det vil fortsatt være mulig å kontakte oss som før, men vi setter stor pris på responsen fra SMS.

Beskrivelse steg for steg:

1. Du vil få en SMS fra «Feieren» når det er tid for å utføre tilsyn på din bolig.
  2. Åpne SMS-en, les og følg beskrivelsen.
  3. Ved hjelp av linken i SMS-en logger du deg på Min Eiendom via DIFI, og her kan du bekrefte tidspunktet Feieren skal komme på tilsyn eller feiing. Du kan også gi bedkjed hvis det ikke passer og finne ny tid eller dato.
  4. Når du har bekreftet tidspunkt vil Brannvesenet motta beskjed og kunne planlegge tilsyn ut ifra ditt ønske.
  5. Etter tilsynet er gjennomført vil du få en ny melding som vil lede deg tilbake til Min Eiendom hvor du kan lese rapporten, og følge opp eventuelle avvik eller anmerkninger.

Feierne kan kontaktes mellom kl 08.00 - 08.30, på telefon 952 64 055 eller på e-post Feier@sortland.kommune.no