Nettrakett - miljøfyrtårnsertifisert

Nettrakett AS, fikk som 25. bedrift i Sortland, overrekt sitt Miljøfyrtårn-sertifikat på dagens kommunestyremøte.

Ordfører Karl-Erling Nordlund overrakte daglig leder Ivar Tjønsø i Nettrakett AS, bevis på at virksomheten er et miljøfyrtårn.

Gjennom Miljøfyrtårn-sertifiseringen har ledelsen sammen med sine ansatte bidratt til å oppfylle en rekke miljøkrav i sin virksomhet innenfor temaene arbeidsmiljø, avfallshåndtering, energi, estetikk, innkjøp, transport, naturmangfold og arealbruk. Gjennom sertifiseringen skal de oppnå miljøforbedringer og dokumentere miljøvennlig drift. Som miljøfyrtårn bidrar bedriften til oppfyllelse av flere av FNs bærekraftmål.

 

Litt om Nettrakett AS

Nettrakett ble etablert i 2014 og har sitt hovedkontor her på Sortland. I tillegg har Nettrakett avdeling i Tromsø, i Svolvær, og ei nyetablert avdeling i Bodø. Nettrakett er svært fokusert på å bygge kompetanse og arbeidsplasser her i Nord-Norge - et ekte nordnorsk byrå. De har på få år lyktes med å bli en viktig aktør for nordnorske virksomheter som ønsker økt digital synlighet – enten det dreier seg om å selge produkter og tjenester, eller om det handler om å tiltrekke seg nye ansatte.

Nettrakett består i dag av 20 ansatte innen mange ulike fagfelt - fra kommunikasjonsstrategi til kontinuerlig digital markedsføring. Bedriften er aktiv som lærling bedrift - alltid på utkikk etter flere nordnorske talenter innen mange ulike fagfelt.

Blant tjenestene bedriften leverer er:

  • Markedsføringsstrategier
  • Nettsider og Nettbutikker
  • Innholdsproduksjon i form av foto, video, tekst og animasjoner
  • Operativ digital markedsføring i digitale kanaler

Bildet viser to personer. Daglig leder og videoprodusent. - Klikk for stort bildeDaglig leder Ivar Tjønsø (th) og videoprodusent André Riise i Nettrakett AS, med bevis på at virksomheten er et miljøfyrtårn.