Nisseprisen 2017

Kommunestyret introduserte i år å dele ut Nisseprisen for første gang på årets siste kommunestyremøte, 14. desember 2017. Prisen er en morsom gest til den politiker som har den beste, eller morsomste replikken i årets siste møte.

Symbolet på dette er en «vandrenisse» som skal bo hos vinneren frem til neste års siste kommunestyremøte. Årets vinner av prisen ble Sigurd Jacobsen med følgende replikk:

"Å gi replikk er ikke bare for å kritisere, men også for å gi ros. Jeg vil gi honnør til Høyres representant Johnny Karlsen, og anbefaler at nissen gis til han. Så får heller jeg påta meg blåveisene Johnny ville gi nissen."

Dette var tilsvar på Høyres Johnny Karlsens tidligere replikk:
"Hvis æ e så heldig å vinne nissen, skal han få to klare blå øyne hos mæ, sånn at han kan se klart på saker og ting"

Med dette ønsker vi god jul til alle i Sortland!

Nissepris_2017 - Klikk for stort bilde