Vi ønsker din mening

I forbindelse med prosjektet Ny barneskole og hallstruktur er det nå klart for et nytt åpent møte på Kulturfabrikken, 23. september.

Under vårt første folkemøte i august fikk vi mange gode innspill fra innbyggerne i Sortland kommune - tusen takk!

Noen av innspillene var blant annet:
At dette haster, det ønskes flere flerbrukshaller, det må tenkes på innbyggere som ikke bor i sentrum, tomten på Nortura kan bli til basseng, det må tas hensyn til fremtidige behov i form av utvidelsespotensiale, det burde fokuseres på uteområdet og at bevaring er viktig.

Det var også delte meninger om trafikkbildet. Ønske om hall for nye idretter ble fremmet og terapibad for eldre.

Listen av innspill ble lang, og arkitektene jobber nå iherdig med første del av arbeidsfasen.

Åpent møte 23. september

Her vil arkitektteamene presentere sine ideer og overordnede grep på tomtene, etterfulgt av workshop der innbyggerne kan gi tilbakemelding til arkitektene. Møt opp - Sortland kommune og arkitektteamene ønsker din mening.

Velkommen til åpent møte i Lanterna kl. 18.00!