Vakter langs løypa under Arctic Race, lørdag 17. august

For andre gang er Sortland valgt ut som vertskommune for Arctic Race of Norway.
Til å gjennomføre Sortland sin del av dette er vi avhengig av så mange bidragsytere som mulig. Av disse står frivillige for mye av jobben som gjøres selve ritthelga.

Løypevakter lørdag 17. august:

Vi er nesten i mål med påtegning av vakter fra lag og foreninger. Det er behov for ca. 70 frivillige som vakter langs løypa. I tillegg kan vi trenge noen frivillige for andre oppgaver. Vi regner med at behovet dekkes gjennom avtaler med flere lag og foreninger.

Krav til løypevakter
Løypevaktene må ha gjennomført trafikalt grunnkurs, eller være over 18 år.
Alle vaktene må gjennomføre et e‐læringskurs på ca. 1,5 timer.

Omfang og oppgaver
Oppgavene langs løypa er veiledning og varsling. Vaktene skal ikke fysisk hindre personer eller kjøretøy som ikke respekterer sperringer. Dette er eventuelt oppgaver for politiet.

Påskjønnelse til alle frivillige
Vi håper at lag og foreninger vil stille med frivillige til de forskjellige oppgavene.
Lag og foreninger som stiller med frivillige vil motta kr 500 fra Sortland kommune for hver frivillige som har deltatt. I tillegg vil hver frivillig få en ekstra påskjønnelse fra Arctic Race for deltakelsen!

Ta kontakt med oss om du har innspill eller vil jobbe som frivillig:

Send epost til arne.osnes@sortland.kommune.no,

Bli med å skape et minneverdig arrangement for Arctic Race 2019!

Arctic Race of Norway i Vesterålen 2019

Arctic Race of Norway