Parkering i sentrum

Parkering i Sortland sentrum

Det forventes at mange ønsker parkering i sentrum på lørdag. Deler av parkeringsplassene i Sortland sentrum vil være stengt fra fredag ettermiddag og fra lørdag kl 10.00 vil hele sentrum være avstengt for bilkjøring og parkering. Har du parkert inne i sentrum vil du ikke kunne ta bilen løs på lørdag mellom kl 10.00 og etter at rytterne har forlatt Sortland i andre runde. Det vil også gjelde oppstillingsplasser for caravan.

Vi oppfordrer alle til å komme tidlig på lørdag for å finne parkeringsplass. Det må påregnes at en må parkere et stykke utenfor sentrum. Ta gjerne med deg gode sko eller kanskje en sykkel. Vi har laget et kart som viser noen av parkeringsmulighetene.

Vi oppfordrer alle til å vise hensyn.

Velkommen skal dere være!


 

Caravanoppstilling
Det forventes at mange med campingvogn og bobil ønsker å komme på besøk til Sortland men er usikre på om det er oppstillingsplasser å finne. Sortland motell og camping tar imot campingvogner og bobiler. I tillegg har Norsk Bobil og Caravanklubb avdeling Sortland påtatt seg å legge til rette for at de som ønsker å overnatte i sin vogn eller bobil skal finne en oppstillingsplass. Dette skjer i nært samarbeid med private gårdeiere og kommunen. Klubben vil ta imot dere ved Norturabygget i sør, ved bankplassen i sentrum og ved Nordnorsk Engros-bygget i nord.

Deler av parkeringsplassene i Sortland sentrum vil være stengt fra fredag ettermiddag og fra lørdag kl 10.00 vil hele sentrum være avstengt for bilkjøring og parkering. Har du parkert inne i sentrum vil du ikke kunne ta bilen løs på lørdag mellom kl 10.00 og etter at rytterne har forlatt Sortland i andre runde. Dette vil også gjelde oppstillingsplasser for caravan. Det legges ut fortløpende informasjon på Sortland kommune sine hjemmesider, på NBCC avd. Sortland sin hjemmeside og facebookside.

Klubben vil kunne ta imot bobiler og campingvogner fra torsdag ettermiddag. Siden det gjennomføres stenging av parkeringsplasser på fredag oppfordrer vi å komme til Sortland på fredag ettermiddag / kveld og senest kl 10.00 på lørdag.

Det er knyttet stor usikkerhet til hvor som mange vil besøke Sortland i helga. Men det loves at det gjøres vårt beste for at alle skal få tilbud om oppstillingsplass. Vi ønsker alle caravannister velkommen til å besøkes oss i helga.

Har du spørsmål så ta kontakt med leder i NBCC avd. Sortland
Turid Abelsen
Telefon 958 12 377

eller Sortland kommune ved
Geir Breivik
Telefon 952 64 380

 

Sponsorer:

SE gruppen
Holmøy Maritime
Sparebank 68 NORD
Bulldozer Maskinlag AS
EL-Team AS
Vesterålskraft strøm