VESTERÅLSROCKERAN

VESTERÅLSROCKERAN er et meget aktivt og vitalt, frittstående, inkluderende og rusfritt dansemiljø uten aldersgrense som holder til på Sortland. Vi arrangerer kurs i folkelige danseformer for barn, ungdommer, voksne og ”godt voksne”. Alt fra forskjellige former for swing/rock'n roll og gammeldans til tango, salsa og linedance. VESTERÅLSROCKERAN har faste dans og kurskvelder med god musikk, stor danseplass og salg av brus, kaffe og vafler. Vi setter også opp helgekurs med dansetilstelninger og større festarrangementer hvor vi inviterer andre rusfrie dansemiljø.

Kurs for barn, unge og ungdom i vår regi er gratis og de har også gratis adgang på våre dansekvelder – vi har også et eget konsept med UNGSWING bare for aldersgruppen 13-19 år.

VESTERÅLSROCK (tidligere MIDNATTSOLROCK) er et familiedansearrangement som finner sted hvert år i pinsehelga i Vesterålen. I 2016 feiret vi 25-ÅRS JUBILEUM for et arrangement som altså har gått hvert år uavbrutt siden 1991! Her møtes danseglade i alle aldre for dans og morro over 3 dager. Vi legger vekt på at hele familien skal ha en felles sosial arena hvor alle har gode opplevelser uten rus. Under arrangementet har vi egne dansekurs for barn og ungdom med noen av landets beste danseinstruktører, vi har danseoppvisning i Sortland sentrum, felles utflukter/aktiviteter, og vi avslutter med storslagent ball med gallamiddag og fest.
Adresse Kontakt Kategori
VESTERÅLSROCKERAN
Vesterlandet 226 Vesterlandet 226
8407 Sortland
Sølvi Hansen
Telefon: 48276707 / 91569881
Aktiviteter