Eidsfjord barnehage

Eidsfjord barnehage ligger på Holmstad i tilknytning til grendehuset. Barnehagen flyttet i juni 2014 inn i nytt og moderne bygg, med lyse og trivelige omgivelser, og med utsikt over sjø og fjell.  

Årsplan

Avdelinger2
Ræka0 - 3 år
Mikkeltinden3 - 6 år
OppholdstidHele plasser
SøknadElektronisk søknad
Åpningstid07.15 - 16.30 
EierSortland kommuneAndre opplysninger

Eidsfjord barnehage ligger på Holmstad i tilknytning til grendehuset. Vi har to avdelinger og en stabil og trygg personalgruppe. I år består personalgruppa av tre pedagoger/barnehagelærere og to pedagogiske medarbeidere i tillegg til ekstra ressurser og lærlinger på topp. Barnehagen har i tillegg styrer i 100% stilling.

Barnehagen har et stort og flott uteområde. Utenfor gjerdet har vi kort vei til både, vann, skog, fjell og fjære. Uteområdene vi har i nærheten byr til god lek, utforskning og moro.

Barnehagen består avdelingene Ræka (0-3år) og Mikkeltind (3-6 år), som har fått sine navn fra to sagnomsuste og sentrale fjell i området.
Vi legger vekt på trygghet, omsorg og mestring i stort og smått for store og små. Det skjer i møtet mellom mennesker, inne og ute, i samtale, praktisk arbeid og sist men ikke minst i lek.

I Eidsfjord barnehage legger vi vekt på trygghet, omsorg og mestring. Vi jobber for å ha god tid sammen med barna, være gode ansvarfulle og autoritative voksne som har barnet i fokus til en hver tid. Hos oss er det rom for alle personligheter og vi er opptatt av å se muligheter hos alle barn og voksne.


Historien, naturen og kulturen er gjennomgående tema i barnehagen. Tilknytning og tilhørighet til lokalmiljøet er sentralt for vårt arbeid. Det er tema som lett lar seg kombinere med nasjonale krav i rammeplan for barnehager, og lokale målsettinger.

Telefon til barnehagen: 913 14 940 

Kontaktinfo

Marte Støre Pettersen
Styrer
97698853

Adresse

Postadresse:
Postboks 117
8401 Sortland

Besøksadresse:
Eidsfjordveien 156
8415 Sortland

Åpningstider

Man - fre: 07.15-16.30

Kontaktinfo

Telefon 913 14 940