Kleiva naturbarnehage

Barnehagen ligger ved et lite boligfelt med masse fin natur rundt, fjell, fjære, skog og mark.

Fakta om barnehagen
Avdelinger  
Østavind 0-3 år
Vestavind 3-4 år
Nordavind 5-6 år
Oppholdstid Heldagsplasser og delte plasser
Åpningstid 06.45 – 16.30
Søknad Elektronisk søknadsskjema

 
Andre opplysninger

Kleiva naturbarnehage har tilbud til barn mellom 0 og 6 år. Barnehagen har 50 % pedagogtetthet pr. 2021 og har i tillegg et stabilt og voksent personal av begge kjønn. Barnehagen ligger vakkert til mellom fjære og fjell.

Vi har fokus på de gode naturopplevelsene der vi samtidig lærer barna og ta vare på naturen. Gjennom kjennskap til naturlige materialer, dyrking og høsting, samt turer ut i nærområdene rundt barnehagen, får barna delta aktivt i et bærekraftig læringsmiljø. Vårt mål er å gi alle barn forståelse av hva naturen kan by på, samtidig som vi tar vare på den. Vi går også ofte til landbruksskolen rett ved, og koser med kaninene og får klappe lam og sauer.

Barnehagen har også egen båt som brukes til turer og fisking. I løpet av tiden barna går i barnehagen, er målet vårt at alle barn skal ha fått innsikt i hvor maten kommer fra, hvor den blir av og hva vi selv kan produsere.

Årstidene gir også et naturlig utgangspunkt for naturbruk, både i temperatur, farger og ressurser.

Kleiva naturbarnehage gir et viktig og godt tilbud når det gjelder natur, miljø og en bærekraftig oppvekst, med et godt pedagogisk innhold

Kontaktinfo

Asbjørn Aune
Styrer
41561746

Adresse

Adresse:
Risevegen 4
8404 Sortland

 

Åpningstider

Man - fre: 06.45 - 16.30